Andre produkter

Da Blue Idea har fokus på udviklingen af kommunikation via digitale medier, er det nærliggende også at se på websites samt intern kommunikation via extranet.

På webdelen kan Blue Idea hjælpe med at udarbejdelse af grafisk linje til websites, levere en webløsning med tilhørende CMS, der gør håndteringen af indhold og funktioner let som en leg. Blue Idea hjælper med integration heraf i eksisterende systemer, tilkobling af SMS til medarbejdere, kunder og potentielle kunder m.v.

For at nævne nogle af de produkter Blue Idea har leveret, kan bl.a. fremhæve:

www.blueidea.dk

Hvad er mere nærliggende end at henvise til www.blueidea.dk.

Team Rynkeby

Hos Team Rynkeby deltager i 2012 910 deltager. For at holde styre på kommunikationen mellem disse deltagere - fordelt på 17 hold i 2 lande - har Blue Idea udviklet et extranet til Team Rynkeby. Ikke alene benyttes extranettet til intern kommunikation, det fungerer også som shop for deltagerne i forhold til bestilling af cykler (alle cykler på ens cykler), deltagerbetaling, tøj med differentiering på størrelser, team m.m. Samtidig sker der via extranettet en lang række tiltag i forhold til eksponering af sponsorer på henholdsvis extranettet samt den officielle hjemmeside.