Hvem er Blue Idea

Blue Idea er en konsulentvirksomhed, der udvikler forskellige former for intelligent digital kommunikation.

Blue Idea navnet stammer fra inspirationen i bogen "Blue Ocean Strategy". Det handler om at tage udgangspunkt i et allerede kendt produkt, men ved at markedsføre det på en anden måde åbnes nye muligheder for kundesegmentering og markedsudvikling. Drivkraften i Blue Idea er lysten til at gøre en forskel, at tænke i andre baner, at åbne nye markedersmuligheder - alt sammen for vores kunder.

Hos Blue Idea udgør den daglige kontakt følgende personer:

  

Flemming

Flemming Bøgely - CEO & Founder

e-mail flemming@blueidea.dk      Telefon +45 26 86 69 69

Flemming har erfaringer fra det danske og internationale marked, sidstnævnte efter flere års rundrejse med salgskufferten i Europa 2-3 dage om ugen. I fritiden er Flemming engageret i at samle penge ind til Børnecancerfonden via deltagelse i cykelturen til Paris på Team Rynkeby. Flemming har cyklet til Paris i hver sommer siden 2010. Samtidig hjælper Flemming på SportsCarEvent, lige som han elsker at gå og rode med hans egen Triumph Spitfire fra 1969.
Fysisk prøver Flemming at holde sig igang med indoor cycling og træningen inden turen til Paris.

Flemming er 43 år, gift og har to børn - Marguerite  og Alexander. Flemming har siden 1990 arbejdet med salg og kommunikation af tekniske produkter. Flemming har, fra sine 5 år i McPHONE Telemarketing, en bred viden omkring anvendelse af kommunikations virkemidler der kan skabe resultater. Det være sig indenfor både BtB og BtC markederne.


Linkedin profil -
klik her

Nicki

Nicki Juhl - Sales manager

e-mail nicki@blueidea.dk            Telefon +45 30 64 49 49

Nicki er uddannet markedsføringsøkonom (2006). Har derudover en praktisk bred erfaring i marketing, salg og kommunikation både på BtB- og BtC markedet. Bl.a. fra jobs hos McPHONE Telemarketing og TDC Business Nordic. Glæde, humør, optimisme og et stærkt gåpåmod er de ord, der betegner Nicki bedst.

Udover det, er han en smilende person og en god teamplayer - med holdningen: "Fælles når vi i mål". I sin fritid spiller Nicki musik i bandet Lebeat. Derudover holdes fysikken og formen ved lige med gåture og besøg i fitnesscenter.

Nicki, 31 år. Bor sammen med sin hustru Trine og deres børn Emilia og Daniel i en dejlig villa i det skønne Sejs ved Silkeborg.

Maiken

Maiken Ingemann Laursen - Intern sælger

e-mail maiken@blueidea.dk       Telefon +45 70 20 53 53

Maiken er uddannet Projektleder på Aarhus Business Academy (2011).  Maiken har Bl.a. 5 års erfaring med telemarketing og salg for både BtB- og BtC markedet fra bl.a. jobs hos McPHONE/ncom

Maiken ligger meget vægt på sin familie og deres stor fælles interesse for håndbold. Derudover spiller Maiken teater, som hun bruger mange timer på i vinter halvåret. Maiken er en glad og smilende person, som ikke står i vejen for et godt grin.

Maiken er 35 år, gift med Anders og har sammen sønnen Nikolaj, bor i Sahl mellem Ans og Bjerringbro.

Nina

Nina Holstrup - Intern sælger

e-mail nina@blueidea.dk       Telefon +45 70 20 53 53

Nina har mange års erfaring indenfor intern salg, både på det danske men også skandinaviske marked.

De seneste 5 år har hun arbejdet med arkitekter og moderne boligindretnings huse hos Fraster.

Udover det er Nina meget hjælpsom og fleksibel og ved kontakt vil I altid blive mødt med et smil. I sin fritid dyrker Nina indoor cycling, hvor hun 2 dage om ugen også er instruktør i Fitness World.

Nina er 41 år, gift og har 2 børn

Thomas

Thomas Dejbjerg - IT Udvikler

e-mail thomas@blueidea.dk

Thomas er uddannet Datamatiker med fokus på programmering på Erhvervs Akadamiet Sydvest.

Thomas er oprindligt fra Esbjerg, men har også som en del af hans uddannelse boet 3 måneder i USA hvor han gik på Bellevue College. I dag bor han i Silkeborg hvor han flyttede til i 2013. Han er allerede CISCO CCNA certificeret som en del af hans uddannelse, og i 2013 blev Umbraco Certificeret.

I hans fritid driver Thomas Gaming Communitiet - Athena Gaming - som han startede op i 2011 sammen med 3 venner. Athena Gaming har servere forskellige steder i Europa.

Thomas er 24 år og bor i Silkeborg