Velkommen til Blue Idea

Blue Idea er en konsulentvirksomhed, der udvikler intelligente løsninger til kommunikation mellem mennesker. Vi sikrer at tilføje den menneskelige dimension til markedets teknologiske muligheder.

Blue Idea arbejder med udvikling af branchespecifikke løsninger, der kan tilpasses den enkelte virksomhed (se kundereferencer) og udvikler individuelle og unikke løsninger til brug for en lang række af forskellige virksomheder.

Som eksempel på en branchespecifik løsning er f.eks. www.beredskabsalarm.dk. Dette koncept er målrettet forsyningsvirksomheder til optimering af deres kommunikation til forbrugerne. I løbet af én time, kan der sendes op til 500.000 SMS beskeder til alle forbrugere med mobiltelefon i et geografisk afgrænset område. En effektiv og ressourcebesparende løsning, der i dag anvendes af mere end 200 forsyningsvirksomheder i Danmark.

Især ved forureningsulykker har www.beredskabsalarm.dk vist sig nyttig. I 2010 anvendte Energiforsyningen i Køge løsningen ved flere alvorlige vand-forureninger. I disse tilfælde blev 20.000 borgere 2 gange informeret om en kogeanbefaling, idet borgerne jvf. kommunens hjemmeside end ikke måtte børste tænder i vandet. Læs endvidere pressens beretninger om nogle af de 283 forureningsulykker der var i Danmark i 2009. Se links her.

Blue Idea er en innovativ virksomhed, der gør jeres problemstillinger til vores udfordringer. Hvis vi ikke lige har en løsning til jer, så udvikler vi jeres helt egen intelligente kommunikationsløsning. Spørg bare nogle af vores kunder.

Blue Idea er klar til at løse jeres udfordringer, så ring inden kaffen hældes på kanden, og vi kommer forbi til en drøftelse af problemstillingen, og hvordan vi kan hjælpe med at løse den.

Vidste du at 2,9 millioner amerikanere løbende modtog SMS nyheder fra Obama under hans valgkampagne?

Vidste du at 90 % at ældre over 70 år har en mobiltelefon - og at 45 % løbende sender sms beskeder fra telefonen?

Så snart rådhusklokkerne ringede 2013 ind, fik danskerne travlt med at sende nytårshilsner over mobilen. I timerne fra midnat til klokken 06 kunne Telenor registrere 13.602.455 sms’er i sit netværk.

Vidste du at mere end 60 % af danskere sover med mobiltelefonen tændt inden for ca. 1 meter fra hovedpuden?

Vidste du at der årligt bliver sendt mere end 13 millarder SMS beskeder i Danmark? Mere med 6 sms beskeder pr mobiltelefon i gennemsnit om dagen.

Vidste du at alle danskere i gennemsnit sender 6 sms beskeder om dagen - men kun 1 mms besked om måneden?

Vidste du at der er 8.073.614 aktive mobilnumre - hvilket betyder mere end 1,45 SIM kort pr. dansker?

Nyheder

 

Husk at stemme

Vi kender dem fra tandlægen og frisøren. Sms'er der skal huske os på aftaler. Men til EU valget kan Odense Kommunes borgere også modtage en sms - af mere demokratisk karakter....
Læs hele denne nyhed

 

15.000 fjernvarme kunder uden varme

15.000 fjernvarmekunder uden varme. Fjernvarmenettet brød sammen i en meget stor del af Roskilde by. ...
Læs hele denne nyhed

 

Beboerservice på SMS

På toppen af Viborgvej blæser de efterårs gule blade hen over de grønne græsarealer...
Læs hele denne nyhed

 

SMS-Service

Hvis du ønsker at komme hurtig og let i kontakt med beboerne/kunderne.

Beredskabsalarm

Kommunikations værktøj til myndigheder og forsynings selskaber

Tip en Ven

Udnyt mund-til-mund metoden effektivt.

Mobil kommunikation

Hvis du ønsker at komme i kontakt med nuværende og potentielle kunder.